|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
05-09-07, 11:39 | #1 |
חבר פעיל
|
הפקת אבקת חלבון
חברה יש איזה דרך להפיק אבקת חלבון בבית?????
ממה היא בדרך כלל עשויה??? וחוץ מזה מה זה מי גבינה????? ובנוסף להכל פעם ראיתי באינטרנט מתכון להכנת אבקת קפאין ,אולי למישהוא נשאר או יש קישור למשהוא דומה???? |
05-09-07, 12:16 | #2 | |
מושעה
|
ציטוט:
אם יש לך מעבדה.. |
|
05-09-07, 12:40 | #3 |
חבר פעיל
|
מה הקשר מה זה למשל מי גבינה?
|
05-09-07, 13:41 | #4 |
Banned
|
קח קוטג' ,קח מיקסר שים 10 קופסאות קוטג' במיקסר , יש לך עכשיו אבקת מי גבינה לשבוע
|
05-09-07, 13:50 | #5 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
מי גבינה זה לא החומר הצהוב הזה שיוצא כשמכינים גבינה מחלב שהחמיץ???? |
|
05-09-07, 13:58 | #6 |
חבר פעיל
|
גבינה. אחד המקורות המומלצים לאספקת חלבון לגוף. מוצרי החלב מכילים שני סוגים עיקריים של חלבונים: קזאין ו-whey, שמהווה בדרך כלל בסיס לשייקים של החלבון.
אבקת חלבון מי גבינה היא מהתוספים הפופולריים בחדרי כושר. היא מופקת מייבוש המים שנותרים אחרי הפקת גבינה מחלב. האבקה עשירה בחומצות אמינו (אבני הבניין של החלבונים) ונצרכת לרוב מיד אחרי האימון. הספיגה המהירה של חומצות האמינו מאפשרת לשרירים לשקם את סיבי השריר ולהגדיל אותם. לאבקת מי גבינה עוד תכונה מעניינת – היא מגדילה חומר ביולוגי בתאי הגוף, שמסייע להם להתגונן מפני נזקי חמצון ורעלים. ספיגת החלבון מהגבינה טובה, וניתן לשלב אותה במגוון של צורות מזון – סנדוויץ´, סלט, פשטידות, עוגות ועוד. גבינה גם מהווה מקור טוב לאספקת סידן לגוף, שמונע כיווצי שרירים ומחזק את מסת העצם. |
05-09-07, 14:16 | #7 |
חבר פעיל
|
אתה לא יכול להכין אבקת חלבון בבית, חד וחלק.
עליך לבודד את חלבון מי הגבינה מיתר הרכיבים: נוזלים, שומן, לקטוז, קזאין ועוד. ללא מעבדה ביוכימית ושאר זוטות מן הסוג הזה, לא תצליח.
__________________
YotamTaler@Israelbody.org |
05-09-07, 15:38 | #8 |
חבר פעיל
|
שיכן לבד מה יתן לו לבודד את זה
פשוט תכין מילשייק מגבינה אחי זה אותו דבר לא?
__________________
P-A-P-O-O-S-E P-A-P-O-O-S-E 477825550 |
05-09-07, 17:14 | #9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
1. גביע גבינה עולה יותר מסקופ חלבון. 2. חלבון מי גבינה מעלה במהירות רבה את ריכוז חומצות האמינו בדם לאחר צריכתו. 3. חלבון מי גבינה מתאפיין במצב צבירה נוזלי, המיתרגם לזמינות ביולוגית גבוהה יותר. 4. אני אשמח לשמוע על מישהו ששתה גביע גבינה... שיהיה בתיאבון \ לרווויה
__________________
YotamTaler@Israelbody.org |
|
05-09-07, 18:55 | #10 | |
מושעה
|
ציטוט:
|
|
05-09-07, 23:16 | #11 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|