ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-12-07, 15:18   #1
rg12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלrg12
 
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 580
ברירת מחדל איך מכינים חזה עוף לא יבש?

אין פעם אחת שהצלחתי להוציא חזה עוף מהמקפיא, והוא יצא עסיסי.
ניסיתי בתנור, בבישול, במחבת...כלום לא עוזר.
הכי קרוב זה היה במחבט עם שמן כשאכלתי את זה ישר אחרי הטיגון, זה היה עוד סביר יחסית, אבל אם שמים את זה במקרר ואז מחממים שוב אז יש לך חזה עוד שיכול לשבור בלטה אם הוא נופל.
פרשתי כבר לטונה ומוצרי חלב, אני גודל יופי אבל עדיין...צריך משהו איכותי יותר.
__________________
גובה 1.76-1.77
משקל עדכני: 91.4 ק"ג
עליה כללית 36.4 ק"ג
rg12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 15:34   #2
NEATEYE
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNEATEYE
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 634
ברירת מחדל

אחי איזה שטויות, אני מוצא מהמקרר מכין ויוצא לי אחלה.. עסיסי כמו שאני אוהב.
תקשיב טוב טוב טוב טוב..

אתה מוציא את הכמות שאתה צריך, מניח על קרש חיתוך כזה.. עושה תחתיכות שאתה רוצה ומוודא שכולן שטוחות (יעני שלא יהיה כזה חזה עוף מקופל).
עכשיו אתה מטבל כמו שצריך כל חתיכה בנפרד משני הכיוונים (אני אישית משתמש בתבלין לסטייקים ובפלפל שחור גרוס).
באותו זמן, אתה מניח מחבת נורמלית על הגז יחד עם כמות שמן (אני משתמש בזית) שאתה חושב שהיא תספיק בשביל לשמן (אבל לא להגזים, כן? )
עכשיו שהמחבת חם, ואתה מעביר את החתיכות של החזה למחבת, אל תלך לראות טלויזיה או משהו..
תישאר ליד זה שלא יהיה לך פחם.
כל דקה וחצי ככה תסתכל מה המצב שלו. אם אתה רואה שהוא לבן אל תהפוך אותו.
אם אתה רואה שהוא כזה צרוב שחמחם סקסי אש תהפוך אותו.
עכשיו תעבור לבדוק כל 45 שניות בערך מה המצב שלו בצד השני.. שהוא יהיה שחמחם וסקסי אש אז תוציא ושים על הצלחת.

תאכל אותו חם, זה לא אותו דבר שאוכלים אותו אחרי חצי שעה.
*אל תשים אותו בתור חתיכה אחת, תחלק אותו קצת לחתיכות.

אם אתה מוציא מהמקפיא, תקפיד שיהיו לו 6 שעות מינימום להפשיר לבד.


בהצלחה אחי, זה לא מדע טילים!
__________________
NEATEYE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 15:47   #3
israel2290
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 869
ברירת מחדל

שמע אח שליי
תוציא מהמקפיא תפשיר תחתוך תנקה שלא יהיה לבן
שניצל מספר אחד יוצא ככה....תלוקח תשניצל טובל בקמח מצות ואז טובל בביצה(שבביצה שמת קצת מרק עוף) ואז שוב טופל בקמח מצות חבייבי יש לך שניצל קטלני ואם ישאר לךך אז תתן לו להפשיר בחות ואז תכניס למקרר שהוא קר ולמחרת תחחממם אותו דבר אחויה
israel2290 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 16:16   #4
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 3,922
ברירת מחדל

תוציא מהמקפיא תפשיר אותו כמה שעות אחר כך תצלה/תטגן על טפלון
תמרח עליו רוטב (עם מברשת)

יוצא מצויין אני משתמש ברוטב טריאקי
__________________
trx--->sus מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 16:35   #5
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NEATEYE
אחי איזה שטויות, אני מוצא מהמקרר מכין ויוצא לי אחלה.. עסיסי כמו שאני אוהב.
תקשיב טוב טוב טוב טוב..

אתה מוציא את הכמות שאתה צריך, מניח על קרש חיתוך כזה.. עושה תחתיכות שאתה רוצה ומוודא שכולן שטוחות (יעני שלא יהיה כזה חזה עוף מקופל).
עכשיו אתה מטבל כמו שצריך כל חתיכה בנפרד משני הכיוונים (אני אישית משתמש בתבלין לסטייקים ובפלפל שחור גרוס).
באותו זמן, אתה מניח מחבת נורמלית על הגז יחד עם כמות שמן (אני משתמש בזית) שאתה חושב שהיא תספיק בשביל לשמן (אבל לא להגזים, כן? )
עכשיו שהמחבת חם, ואתה מעביר את החתיכות של החזה למחבת, אל תלך לראות טלויזיה או משהו..
תישאר ליד זה שלא יהיה לך פחם.
כל דקה וחצי ככה תסתכל מה המצב שלו. אם אתה רואה שהוא לבן אל תהפוך אותו.
אם אתה רואה שהוא כזה צרוב שחמחם סקסי אש תהפוך אותו.
עכשיו תעבור לבדוק כל 45 שניות בערך מה המצב שלו בצד השני.. שהוא יהיה שחמחם וסקסי אש אז תוציא ושים על הצלחת.

תאכל אותו חם, זה לא אותו דבר שאוכלים אותו אחרי חצי שעה.
*אל תשים אותו בתור חתיכה אחת, תחלק אותו קצת לחתיכות.

אם אתה מוציא מהמקפיא, תקפיד שיהיו לו 6 שעות מינימום להפשיר לבד.


בהצלחה אחי, זה לא מדע טילים!
אני עושה בדיוק כמוך רק שהחלפתי את התבלין לסטייק בתבלין על האש (יותר טעים) ואני מוסיף גם דבש בנדיבות על מנת שבאמת לא ייצא יבש.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 16:53   #6
CriminaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלCriminaL
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,501
ברירת מחדל

אני שם אותו איך שהוא בטוסטר אובן בלי מלח בלי כלום ואוכל אותו ...אין לי בעיה אני אוהב בשר אני יכול גם לאכול בשר חי חחח
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 16:58   #7
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

אבל הוא שאל איך לעשות אותו שלא ייצא ייבש
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 18:15   #8
rg12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלrg12
 
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 580
ברירת מחדל

מה שעשיתי בעבר עם המחבת:
הוצאתי מהמקפיא, הבשיר, שמתי קצת שמן זרקתי חתיכות לא עבות בכלל של חזה עוף עם תבלינים, הוצאתי, נראה טוב, אכלתי טיפה יבש, שמתי במקרר, יום למחרת חיממתי במיקרו, ויש לי חזה עוף יותר קשה מהשיניים שלי.
__________________
גובה 1.76-1.77
משקל עדכני: 91.4 ק"ג
עליה כללית 36.4 ק"ג
rg12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 18:47   #9
IsraNoob
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 65
ברירת מחדל

אם אתה מטגן עם שמן זית זה אכן יצא יבש כי שמן זית בקירור מקשה כל דבר שהיה עליו.
לגבי החזה עוף , תחתוך לחתיכות קטנות או שניצל זה לא משנה , תוסיף מהקומקום קצת מים חמים (בלי שמן בלי כלום על טפלון), תוסיף בצל תחכה עד שיהיה לזה גוון מתאים ותוריד את זה , המים החמים והבצל לא מקשים אותו אחרי זה , תשים פלפל פפריקה מה שאתה רוצה על זה , אני כל פעם מכין לילה לפני ל2 ימים מראש ומחמם בימים שאחרי במיקרו ויוצא יופי טופי.
IsraNoob מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-07, 19:19   #10
rg12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלrg12
 
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 580
ברירת מחדל

אחלה, תודה גבר.
__________________
גובה 1.76-1.77
משקל עדכני: 91.4 ק"ג
עליה כללית 36.4 ק"ג
rg12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-12-07, 10:41   #11
mynavy
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 410
ברירת מחדל

אני עושה אותו על האש במנגל חשמלי :p
mynavy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-12-07, 16:34   #12
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

ככה זה באמת יוצא הכי טעים
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:10.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים