ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-01-09, 17:18   #1
NoLimits
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 39
ברירת מחדל [שאלה] סוכר משמין?

אם אדם כלשהו ישתה כל יום תה עם שתי כפות סוכר או יאכל הרבה מאוד מסטיקים הוא יעלה באחוזי שומן?
NoLimits מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 17:33   #2
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

תלוי איזה סוכר
גלוקוז זה פחמימה רגילה
פרוקטוז הוא יותר בעייתי למה לרוב יהפך לשומנים למעט מקרים בודדים
הסוכר שאתה אוכל עשוי משניהם ככה שאם זה עניין של כפית זה לא עניין גדול אבל בגדול זאת התמונה
כל המשקאות המתוקים בנויים על פרוקטוז(שמופק לרוב מתירס)
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 18:31   #3
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

פרוקטוז לרוב יהפך לשומן למעט מקרים בודדים?
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 19:19   #4
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
פרוקטוז לרוב יהפך לשומן למעט מקרים בודדים?
נו כן כשמאגרי הגליקוגן ריקים..
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 20:23   #5
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

מה מה?
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 20:26   #6
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
מה מה?
מה לא נכון במה שאמרתי?
פרוכטוז לא יכול למלא מאגרי גליקוגן?
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 20:33   #7
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

פרוקטוז עצמו לא ממלא גליקוגן, נכון. נו אז מה?
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 20:34   #8
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
פרוקטוז עצמו לא ממלא גליקוגן, נכון. נו אז מה?
לא כלכך הבנתי תתשובה..
הכבד אם אני לא טועה הופך פרוקטוז לגלוקוז למילוי גליקוגן

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 01-01-09 בשעה 20:38.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 20:42   #9
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

אני פשוט לא הבנתי למה החלטת שכמעט כל פרוקטוז יהפוך לשומן. הוא יכול גם לשמש לאנרגיה ולשמש לדברים אחרים..
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 21:04   #10
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
אני פשוט לא הבנתי למה החלטת שכמעט כל פרוקטוז יהפוך לשומן. הוא יכול גם לשמש לאנרגיה ולשמש לדברים אחרים..
לא כל הפרוקטוז אבל לפי מה שאני יודע אם מאגרי הגליקוגן מלאים אין לו יותר לאן ללכת והוא הופך לשומן..אם אני טועה אני ישמח אם תתקן אותי
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 21:16   #11
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ברמת העקרון פרוקטוז לא ממלא גליקוגן. יש לו כל מיני נתיבים מטבוליים. הוא יכול להפוך לגלוקוז ואז לגליקוגן, הוא יכול לשמש כמקור אנרגיה, הוא יכול להפוך לשומן (בסבירות יותר גבוהה מגלוקוז - אבל ממש לא רובו) ועוד.

אני חושב שאתה מתכוון לגלוקוז - אם צורכים כמות של גלוקוז שמכסה את כל המאזן הניטרלי + ממלאת את הגליקוגן - כמויות נוספות של גלוקוז שתכניס יכולות להפוך לשומן (אבל עדיין בכמויות קטנות). בפרוקטוז התמונה קצת שונה כי הוא כן יותר ליפוגני, אבל לא כמו שאמרת בהתחלה שרובו הופך לשומן.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 22:21   #12
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

בקיצור , לא תצליח בחיים אם אתה מחשבן את ה 2 כפיות סוכר שבתה של הבוקר :p
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 00:15   #13
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
ברמת העקרון פרוקטוז לא ממלא גליקוגן. יש לו כל מיני נתיבים מטבוליים. הוא יכול להפוך לגלוקוז ואז לגליקוגן, הוא יכול לשמש כמקור אנרגיה, הוא יכול להפוך לשומן (בסבירות יותר גבוהה מגלוקוז - אבל ממש לא רובו) ועוד.

אני חושב שאתה מתכוון לגלוקוז - אם צורכים כמות של גלוקוז שמכסה את כל המאזן הניטרלי + ממלאת את הגליקוגן - כמויות נוספות של גלוקוז שתכניס יכולות להפוך לשומן (אבל עדיין בכמויות קטנות). בפרוקטוז התמונה קצת שונה כי הוא כן יותר ליפוגני, אבל לא כמו שאמרת בהתחלה שרובו הופך לשומן.
לא דווקא התכוונתי לפרוקטוז..אז רגע באיזה מצבים הוא הופך לאנרגיה ובאיזה לשומן?
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 00:23   #14
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלSiX PACK
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 8,457
גיל:: 21
ברירת מחדל

משה שאלה,

לאלו שצורכים כמויות גדולות של פח' במאסה, האם כדאי למתן בכמויות הפרוקטוז, או בסוכרים אחרים..?
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
who are doing it

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 11:59   #15
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
תלוי איזה סוכר
גלוקוז זה פחמימה רגילה
פרוקטוז הוא יותר בעייתי למה לרוב יהפך לשומנים למעט מקרים בודדים

התכוונת לפרוקטוז. אפשר להתבלבל/לטעות/מה שתרצה, אבל שינית את מה שאתה אומר איזה 5 פעמים בפוסט הקצר הזה וזה די מבלבל והורס את הדיון.

סיקס פאק, בכל אופן לא מומלץ לצרוך כמויות גדולות של פרוקטוז (50 גרם ומעלה נגיד). מתחת לזה, זה בסדר.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 12:38   #16
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
התכוונת לפרוקטוז. אפשר להתבלבל/לטעות/מה שתרצה, אבל שינית את מה שאתה אומר איזה 5 פעמים בפוסט הקצר הזה וזה די מבלבל והורס את הדיון.

סיקס פאק, בכל אופן לא מומלץ לצרוך כמויות גדולות של פרוקטוז (50 גרם ומעלה נגיד). מתחת לזה, זה בסדר.
אז בוא אני ירשום את מה שאני חוושב , ותתקן אותי בבקשה.
כאשר מאגרי הגליקוגן ריקים , הגוף יכול להפוך את הפרוקטוז לגלוקוז ולהשתמש בוא למילוי הגליקוגן
כאשר הגליקוגן מלא, הפרוקטוז יהפך לשומן
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 14:19   #17
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

יש אפשרות לפרוקטוז להפוך לגלוקוז, הוא גם יכול פשוט לשמש כאנרגיה בפני עצמו. כשהגליקוגן עצמו ואין צורך באנרגיה נוספת, יש לפרוקטוז סבירות גבוהה יותר להפוך לשומן מאשר גלוקוז.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 16:06   #18
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
יש אפשרות לפרוקטוז להפוך לגלוקוז, הוא גם יכול פשוט לשמש כאנרגיה בפני עצמו. כשהגליקוגן עצמו ואין צורך באנרגיה נוספת, יש לפרוקטוז סבירות גבוהה יותר להפוך לשומן מאשר גלוקוז.
אז בעצם לא כזה טעיתי
לגבי זה שהוא יכול לשמש לאנרגיה יש איזה דרך לדעת באיזה מצבים?
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-09, 19:13   #19
mikronator
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 27
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
ברירת מחדל

ודרך אגב.. ברוב המסטיקים של היום אין סוכר.
יש תחליפי סוכר (אספרטיים למשל) שכמות הרבה יותר קטנה מספקת כמות יותר גדולה של מתיקות מסוכר. ולכן מסטיקים כאלה (אורביט ודומיו) לא ממש משפיעים על רמת הסוכר בדם.
למה משתמשים בזה ?
יותר זול מסוכר !
אנשים רוצים בדרך כלל לצרוך כמה שפחות קלוריות.
וזה בעצם מהווה תחליף סוכר לחולי סוכרת.
mikronator מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:25.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים