|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
09-02-07, 19:40 | #1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
Wtf ? זה הגיוני?
זה הגיוני שמ100 גרם פסטה לפני בישול יצא לי 300 גרם אחרי בישול? :\ בעע זה מוזר יש כזה מצב? יכול להיות בגלל ששמתי הרבה מים?
|
09-02-07, 19:41 | #2 |
חבר פעיל
|
כן *הודעה קצרה*
|
09-02-07, 19:41 | #3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אחי תהיה בריא, איזו תגובה, אז מה לעזאזאל איך זה הגיוני? זה אומר שב 150 גרם ספקטי יש בערך 150 קק"ל, זה הגיוני? במחשבוני קלוריות מדברים על הרבה יותר..
|
09-02-07, 19:44 | #4 |
חבר פעיל
|
לא 150 משו כמו 220 ~ קלוריות
וזה הגיוני מאוד הפסטה סופחת נוזלים ומגדילה נפח בכמעט פי 3 |
09-02-07, 19:45 | #5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
שמע אחי איך 240 קק"ל, אם ב 100 גרם לפני בישול יש 320 קק"ל, ומ 100 גרם לפני בישול יצא 300 גרם אחרי, זה אומר שב 150 גרם יש 160 קק"ל
אני טועה? |
09-02-07, 19:48 | #6 |
חבר פעיל
|
לא אתה לא טועה יכול להיות שבמקרה שלך היא ספגה יותר נוזלים או סיבה אחרת אבל עם מדדת מדיוק והכול אז כן אתה לא טועה
גם לא כל פסטה שווה בדיוק באותן קלוריות .. אז בקיצור אתה לא טועה |
09-02-07, 20:07 | #7 |
הושעה
|
הכי נוח לחלק פסטה זה פשוט לחשב כמה יש בקופסה ולאכול מספר מנות מסויים ככה שבכל מנה תהיה כמות הנוטריינטים הנדרשת.
__________________
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר חדר כושר רמת גן |
09-02-07, 20:08 | #8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אני חושב שזה יותר מדי מים, שמתי ל 100 גרם פסטה ליטר ו 100 מ"ל מים
:\ יש מצב בגלל זה? |
09-02-07, 20:10 | #9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
כן אני חושב שעלית על זה .. |
|
09-02-07, 20:12 | #10 |
חבר פעיל
|
ממתי כמות המים קשורה? ממלא סיר ומבשל כמות זמן קצובה כפי שכתוב על הקופסה.
|
09-02-07, 20:16 | #11 | |
Banned
|
ציטוט:
|
|
09-02-07, 20:19 | #12 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
09-02-07, 21:23 | #13 | |
Banned
|
ציטוט:
|
|
10-02-07, 10:52 | #14 |
חבר פעיל
|
גמני פעם הכנתי מקרוני וסמתי 2/3 שקית וזה לא נראה הרבה אבל אחרי הבישול זה ממש מלא...
|