|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
01-05-09, 16:50 | #1 |
חבר מתחיל
|
חיטוב : שלב 3
אני חודשיים בחיטוב ירדתי 5 אחוזי שומן עכשיו אני 16 התחלתי 21.
הגובה שלי 1.72 משקל 74 bmr - 1890 לא כולל ארובי ואנארובי זה תפריט שאני בניתי שלב שלישי תגיבו מה אתם חושבים שיהיה נכון לשנות. בוקר (מספר 1) 1 כפית שמן זית 2 פרוסות לחם קל 100 גרם קוטג 1% צוהריים (מספר 2) חזה עוף 150 גרם סלט 1 כף טחינה אחרי צוהריים (אחרי אימון) 1 כפית שמן זית טונה במים 1 לחם קל מלפפון ערב (מספר 4) חביתה 2 ביצים 1 לחם קל עגבניה ומלפפון 100 גרם קוטג' 1% לפני שינה (מספר 5) 1 כפית שמן זית 1 לחם קל 100 גרם גבינה לבנה 0.5% מלפפון אתם חושבים שבחודש אני יכול לרדת עם תפריט כזה 3 אחוזי שומן? |
01-05-09, 17:04 | #2 |
חבר פעיל
|
חכה שניה אני יחשב לך הכל
__________________
|
01-05-09, 17:12 | #3 |
חבר פעיל
|
--------------------------------------------------------------------------------
סה"כ קלוריות: 1465 קלוריות סה"כ חלבון: 144 גרם סה"כ שומן: 61.5 גרם סה"כ פחמימות: 83.2 גרם סה"כ כולסטרול: 643.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 18.2 גרם זה בערך פחות או יותר התפריט שלך. תוסיף בערך ארבעה פעמים אירובי בשבוע 30+ דקות. וכן אני מאמין שכן.
__________________
|
01-05-09, 17:14 | #4 |
חבר מתחיל
|
כה אחי אני עושה 4 פעמים בשבוע אימון אנארובי ואחר כך 3 סטים קפיפות בטן 20x ואחר כך ארובי 40 דקות הליכה וריצה ואחרי זה עוד 3 סטים של בטן 20x
|
01-05-09, 17:21 | #5 |
חבר פעיל
|
יהיה שינוי,משתמש בתוספים?
הייתי ממליץ על אבקת חלבון.
__________________
|
01-05-09, 17:27 | #6 |
חבר מתחיל
|
לא, השריר לא כזה חשוב לי כי שאני יגיע ל10 אחוזי שומן אני יעשה עלייה נקיה במסה ואז אני יתחיל עם האבקות וכול זה, אבל כרגע כמה שפחות קלוריות יותר טוב. עקף היד שלי כרגע 36 אני מאמין שפחות 3-4 אחוזי שומן היא תרד ל34 אולי אבל זה לא יהיה בעייה לעלות את זה בחזרה.
|
01-05-09, 17:32 | #7 |
חבר פעיל
|
עדיך שתעשה גם יותר אימוני אנארובי,לשמור על השריר שלא ישרף וירד גם.
בהצלחה אח שלי.
__________________
|
01-05-09, 17:36 | #8 |
חבר מתחיל
|
תודה אחי אני ישאל את המאמן איזה תוכנית הוא יכול לתת לי ל5 פעמים בשבוע
|
23-12-14, 16:25 | #9 |
חבר מתחיל
|
.
................
|