|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
14-10-09, 21:47 | #1 |
חבר פעיל
|
ייעוץ
באופן פרדוקסלי מאז שמנסה לרדת רק עליתי. בחירה בקוטג' וגבינות, במיוחד אם הן דלות שומן, כמקור חלבון ממש לא משביע אותי, וזה מלא נתרן, ויוצא שאוכלת מזה כמויות מסחריות כ3 קופסאות ביום. כאשר אם היתי אוכלת ביצה\טונה\עוף היתי שובעת מכמות הרבה יותר קטנה. חוץ מזה שזה משהו שממש טעים לי והידיעה שיש משהו חלבי בבית עושה תמיד חשק לאכול גם כשלא רעבה.
אז אני חושבת להפסיק לאכול מוצרי חלב לגמרי, או להפחית למינימום. כדאי? אבל זה לא בעייה לבסס חלבון רק מביצים, עוף, טונה כל היום? גם פחמימות אני מקבלת בעיקר מלחם, לא מגוונת, זה מה שהכי נוח.. |