|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
01-08-10, 20:45 | #1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
גיינירים כגון מאקרו פרו וכו'
עם כל המוצרים ה"מתקדמים" היום בשוק , קשה כבר להחליט מה אתה צריך לרכוש , ומה מהם הכי טוב כיוון שכל אחד משווק את עצמו כ"הכי טוב" , המאקרו פרו מוגדר כגיינר, עם יחס 1 ל2 ופחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך בעיקר מסוג הפלטינוז , החלבונים של המוצר הם שילוב של חלבון מי גבינה , ביצה וחלבון קזאין , ויש בו 10 גרם שומן למנה (ובסדר שומנים בריאים - אבל זה עדיין מוגדר שומנים לא?).
אז אני לא מבין בדיוק למה ממליצים שזה הבחירה האולטימטבית אחרי אימון, יש לזה את כל הנתונים ההפוכים , לא יותר אפקטיבי ופשוט לקחת חלבון מי גבינה 100% עם סוכר ענבים / תמרים אחרי האימון ? או אפילו גיינר רגיל כמו סיריוס מאס או הגיינר של פרו בודי שיש בהם המון מלטודקסטרין מאידך , אבל אחרי אימון המלטודקסטרין אפקטיבי, והם גם בלי הרבה שומן כלל. בקיצור, נהיה לי סמאטוחה בראש וזה מחרפן אותי.
__________________
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * |
01-08-10, 21:29 | #2 | |
חבר פעיל
|
שמע,אין הכי טוב. אם היה הכי טוב כולם היו קונים אותו. יש מלא סוגים,ואני בעצמי ערכתי פעם חיפוש,על בערך 50 גיינרים,עשיתי השוואה,ומצאתי איזה הכי טוב -לי- אישית. זה משתנה מאדם לאדם.
המאקרו פרו,מיוצר מפחמימות וחלבונים איכותיים,ומכיל שומנים איכותיים. סוכר ענבים ותמרים זה פחמימות פשוטות,סוכרים. במאקרו פרו יש פחמימות מורכבות. מלבד זה,שהחברה של מאקרופרו (סיינטרקס כן?) היא מייצרת מוצרים לבתי חולים,ככה שהרמה שמה מאוד גבוהה,והם משתמשים בחומרים איכותיים טובים ומיוחדים,בשביל איכות גבוהה יותר. למה אתה חושב שגיינר של 2.5 ק"ג עולה כמו גיינר של 5 ק"ג? כי הוא יותר איכותי. תמיד יהיה ויכוח איזה גיינר יותר טוב לך או לי או לכל אחד. זה משתנה מאדם לאדם ולכן אין הכי טוב. אתה צריך לדעת מה המטרות שלך,ולהתאים גיינר בהתאם. יש כאלה שיחפשו להשלים ארוחה,ויש כאלה שיחפשו השלמה לתפריט. תקשיב,תעבור על רשימת הגיינרים המומלצים או "הטובים" תסתכל על הערכים ותחליט לפי תקציב מה בשבילך. יהיו אנשים שיעדיפו לאכול ארוחה שלמה,יותר חסכוני להם ולפעמים יותר טעים ולפעמים לא. יש כאלה שייקחו אבקת חלבון,יוסיפו כמה כוסות ש"ש,כמה כפות גלידה,נבט חיטה,אגוזים ויכניסו לבלנדר.
__________________
דבר מפי YNET: ציטוט:
|
|
01-08-10, 21:36 | #3 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
ציטוט:
__________________
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * |
|
01-08-10, 21:41 | #4 | ||
חבר פעיל
|
ציטוט:
__________________
דבר מפי YNET: ציטוט:
|
||
01-08-10, 21:51 | #5 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
ציטוט:
__________________
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * |
|
01-08-10, 21:57 | #6 | |
חבר פעיל
|
שמע,אני יודע שהם עוזרים בהמון מקרים. והם בטח יעזרו לך. זה יעשה ת'הבדל. אני חשבתי "מה סקוואט יעזור לי,תרגיל לרגליים מה הקשר זה לא יעזור לי ללחוץ יותר." ואחרי חודש סקוואט,הבנץ' שלי עלה ובלא מעט משקל. יש דרך ליצור איתך קשר?
__________________
דבר מפי YNET: ציטוט:
|
|
01-08-10, 22:21 | #7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
__________________
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * |
01-08-10, 23:40 | #8 |
דיאטן קליני וספורט
|
אגב, במאקרו פרו, חלק מהשומנים הם mct שתורמים ליצירת אנרגיה בדיוק כמו פחמימה.
לכן היחס שלו הוא 1:3 ולא 1:2. בקשר לבלבול שלך, בעיקרון אתה צודק, אבל אין תורה שלמה ויחידה בנושא. אם החלפת את הגיינר שהיה לך בחלבון ואתה תקוע בעליה במשקל, סימן שאתה צריך לאכול עוד קלוריות. אם קשה לך תחזור להשתמש בגיינר. מה שחשוב בכל גיינר שתקנה, זה כמות הקלוריות שאתה מקבל ממנו וכמות החלבון שאתה מקבל ממנו. הפחמימה והשומן פחות קריטיים (אם כי לא מזיק שהם יהיו איכותיים). מבחינת איכות, אין ספק שהמאקרו פרו הוא אחד הטובים שנחתו בארץ, ואני אומר לך זאת על סמך היכרות מעמיקה עם כל סוגי הגיינרים שלנו. בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
02-08-10, 00:45 | #9 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
ציטוט:
__________________
YEAHH BUDDYYYYY , LIGHT WEIGHT , BOOOOOO * R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols * |
|
02-08-10, 21:45 | #10 |
דיאטן קליני וספורט
|
בעיקרון אתה צודק, אבל אל תשכח שקיים סף מסויים של פחמימות פשוטות שצריך על מנת לגרום להפרשת אינסולין מוגברת לאחר אימון. הסף הזה כנראה נמוך מכמות הפחמימות שיש ברוב הגיינרים בשוק.
ברגע שמפוצצים מוצר בפחמימות פשוטות, זה לא אומר שהוא גורם להפרשה מוגברת של אינסולין לעומת מוצר שיש בו גם פחמימות פשוטות וגם מורכבות. אל תשכח שגם חלבון מי-גבינה בעצמו גורם להפרשת אינסולין מוגברת מהלבלב. במקרה זה אפשר להגיד, כל המוסיף גורע! המאקרו-פרו הוא אחד המוצרים המעולים לאחר אימון או לשילוב בשאר זמני היום. ומה שטוב בו יותר, זה השילוב של פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גליקמי נמוך (כן, כן, גם לאחר אימון!). בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
|
אשכולות דומים | ||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קידום אתרים מקצועי | alexk10 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 23-11-08 15:39 |
מה החיסרון בשתייה מתוקה...כגון: תפוזים...נסטי וכו' | saraganzi | תזונה ותוספים | 12 | 02-04-08 14:43 |